BETA

Radikali i ove godine imaju štand na beogradskom Sajmu knjiga

Radikali i ove godine imaju štand na beogradskom Sajmu knjiga


Politika
| 21.10.2023

|
access_time
18:40

Srpska radikalna stranka (SRS) i ove godine ima svoj štand na Sajmu knjiga u Beogradu koji je danas otvoren, a lider radikala Vojislav Šešelj naveo je da je veoma zadovoljan posetom prvog dana.

“Ljudi su veoma zainteresovani za moje knjige, zadovoljan sam. Ovoga puta je prodaja bila mnogo bolja nego prošle godine”, rekao je Šešelj agenciji Beta na Sajmu.

On je naveo da na ovogodišnjem Sajmu nema novih “naučnih dela” koja bi mogao da predstavi, ali da priprema tom o haškim presudama predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću i komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.

“To će biti jedan tom, mislim da ću do sledećeg Sajma završiti. I pri kraju sam jednog toma u kome obrađujem presude Momčilu Krajišniku, generalu (Dragomiru) Miloševiću, Jovici Stanišiću, Franku Simatoviću, Mići Stanišiću, Stojanu Župljaninu i moju”, rekao je Šešelj.

Dodao je da ima dosta knjiga u kojima su sabrani njegovi televizijski nastupi, razni govori i novinski intervju.

“Ima i ovih knjiga pamfletske sadržine kojima udaram protiv srpskih neprijatelja. Izgradio sam prave stubove srama koji ostaju večito”, kazao je Šešelj.

Upitan o predstojećim izborima, koji će najverovatnije biti održani u decembru, Šešelj je kazao da su radikali uvek sami izlazili na izbore, bez koalicija.

“Kako će sada biti, verovatno ćemo opet sami, ali još nije ništa definitivno odlučeno”, rekao je predsednik Srpske radikalne stranke.

Teme