BETA

Sanja Vujanović (Dveri): Dok Srbija gladuje, naprednjaci troše devet miliona evra na zabavu

Sanja Vujanović (Dveri): Dok Srbija gladuje, naprednjaci troše devet miliona evra na zabavu


Politika
| 22.10.2023

|
access_time
14:40

Članica Predsedništva Dveri Sanja Vujanović saopštila je danas da je Srpska napredna stranka (SNS), povodom petnaestogodišnjice od osnivanja, napravila bahatu zabavu pod šatrom sa neprimerenom muzikom i bogatim poklonima u trenutku kada se u Srbiji porodice bore za goli opstanak, a na Кosovu i Metohiji vlada humanitarna i bezbednosna katastrofa.

Ona je dodala da je u svemu tome najtužnije i naporaznije to što će za dan ili dva, koliko će naprednjaci slaviti svoj petnaesti rođendan, biti pojedena desetogodišnja zaliha hrane za porodilje u Srbiji.

Vujanović je istakla i da Dveri godinama ukazuju na katastrofalne uslove u srpskim porodilištima uključujući i ishranu porodilja.

“Кako se u Srbiji godišnje rodi oko 60.000 beba, to znači da će Srpska napredna stranka za samo nekoliko dana potrošiti desetogodišnji budžet za kvalitetnu ishranu porodilja u bolnicama. Minimalan trošak po osobi za ovaj naprednjački pir je oko 15 evra, odnosno ukupno devet miliona evra, ako dodamo i galantne poklone predsednika Srbije trošak je neverovatnih deset miliona evra”, saopštila je Sanja Vujanović.

Ona je dodala da je ovaj bahati potez naprednjaka najbolji prikaz njihovih rezultata i namera.

“Zbog toga pozivamo građane da masovno izađu na izbore i prekinu deceniju korupcije, kriminala i ponižavanja građana Srbije”, zaključila je Vujanovićeva u saopštenju.

Teme