BETA

Producent: SNS u zadnji čas otkazao zakupljenu salu za večerašnji koncert Radeta Šerbedžije u Baču

Producent: SNS u zadnji čas otkazao zakupljenu salu za večerašnji koncert Radeta Šerbedžije u Baču


Politika
| 27.12.2023

|
access_time
18:45

Producent Zdravko Vulin izjavio je da su mu opštinske vlasti “predvođene takozvanim koordinatorom” Srpske napredne stranke (SNS) u Baču u poslednji momenat otkazale već zakupljenu salu za večerašnji koncert glumca Radeta Šerbedžije.

“Imali smo zakupljenu salu, rasprodali smo sve ulaznice, a onda je neki lokalni koordinator iz SNS-a rekao da ne možemo da dobijemo termin i otkazao već plaćenu i zakupljenu salu, iako smo rasprodali svih 400 ulaznica”, rekao je Vulin, koji je organizator koncerta.

Dodao je da sada pokušavaju da obezbede uslove da se koncert održi na otvorenom i ocenio da je “neverovatan i skandalozan” način na koji im nije dozvoljeno da montiraju opremu u zakupljenoj sali.

Vulin je naveo da je Šerbedžija stigao još juče u Bač, da su danas obišli grad, tvrđavu i manastir, da bi ih potom zatekla informacija o otkazivanju koncerta.

“Rade Šerbedžija je spreman da se obrati ljudima i da izađe pred njih, koncert će se održati. Pozivamo sve sa kupljenim ulaznicama da, kako su i planirali dodju na koncert”, kazao je Vulin i dodao da je koncert trebalo da počne u 20 sati.

Teme