Građanski preokret: Srpska desnica u policijskoj stanici; Policija demantuje (VIDEO)

Građanski preokret saopštio je danas da je osnivanje odbora Srpske desnice u prostorijama policijske stanice Pantelej u Nišu najnoviji dokaz da je Srbija prestala da bude država svih njenih građana i da je „okupirana“ od privilegovanih pojedinaca i njihovih političkih organizacija, bliskih Aleksandru Vučiću i SNS.

Foto: Miša Vacić/Instagram

Ovim događajem se, kako se navodi, „pohvalio“ Miša Vacić, snimkom na svom Instagram profilu, koji je Građanski preokret dostavio medijima, uz svoje saopštenje.

„Minimalna reakcija države zbog ovog skandala bi trebalo da bude momentalna smena direktora policije Vladimira Rebića i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića“, ocenjuje Građanski preokret.

 

Policija demantuje 

Direkcija policije saopštila je večeras da su apsolutno netačni navodi pojedinih opozicionih političara da se skup Srpske desnice održao u prostorijama Policijske ispostave Pantelej u Nišu.

Pomenuti skup je održan u zgradi u Knjaževačkoj ulici koja je vlasništvo lokalne samouprave i u čijoj je isključivo nadležnosti korišćenje iznajmljivanje sale u kojoj su bili aktivisti Srpske desnice, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policijska ispostava Pantelej, kako se objašnjava, koristi samo jedan deo pomenute zgrade, ali ne i navedenu salu, dok se u drugom delu ovog objekta nalazi Mesna zajednica „Moše Pijade“.

Direkcija policije je šokirana iznošenjem skandaloznih neistina od strane pojedinih opozicionih političara i apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju u cilju svojih političkih obračuna, čime nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje, navodi se u saopštenju.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.