Jeremić: Nismo dozvolili da bojkot propadne, nastavljamo borbu

Predsednik Narodne stranke  (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da je posle nedeljnih “lažnih izbora” jasno da u Srbiji više nema demokratije i da je vlast “totalna, apsolutna i diktatorska”.

“Mi smo sve suprotno od toga i nastavljamo našu borbu. Srpski parlament je danas jedini u Evropi bez opozicije, uz mogući izuzetak Belorusije”, rekao je Jeremić u Novom Sadu, gde je razgovarao sa gradjanima, prenela je NS.

Jeremić je naveo da je danas politička situacija mnogo jasnija, i dodao da su građani juče dali svoj sud o onima koji nisu imali snage da održe reč.

“Narodna stranka je ispunila obećanje da neće učestvovati na lažnim izborima i nije dozvolila da bojkot propadne. Ostali smo čvrstog stava dok su se drugi predomišljali i kalkulisali. Ponosni smo na to”, rekao je Jeremić.

Jeremić je najavio da će NS nastaviti i da posle “lažnih izbora” radi isto što i pre njih – da razgovara sa gradjanima kako bi Srbija trebalo da izgleda i kako može da izgleda.

“Danas smo razgovarali sa gradjanima Stare Pazove i Novog Sada, nastavljamo sutra u Beogradu, potom i u svim drugim krajevima naše zemlje. Kao što smo i obećali nakon 21. juna nastavljamo da radimo šta smo radili i do sada”, naveo je Jeremić.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.