Kovačević: Bojkot, nećemo u trku u kojoj su nam vezane ruke i noge

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je danas da je bojkot izbora neophodan jer se ne sme pristati na trku u kojoj su opoziciji vezane ruke i noge i natovaren joj je džak cementa na leđa, dok druga strana trči slobodno i bez prepreka.

Foto: Nardona stranka

„Kažu oni koji su za izlazak na izbore da učestvujemo da bismo osvojili još jedan grad. I, šta, imaćemo tri grada, Paraćin, Šabac i taj još jedan? Pa onda da čekamo još četiri godine za još jedan grad. Po tom principu ćemo osvojiti većinu za 700 godina, negde oko 2720. godine. Bojkot je jedini artikulisani čin koji može da donese promene“, rekao je Kovačević u Smederevskoj Palanci, gde je razgovarao sa građanima, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Kovačević je istakao da i opozicija mora imati pravo na ravnopravan pristup medijima u izbornoj kampanji, a ne da se na televizijama sa nacionalnom frekvencijom gotovo po ceo dan, često i u isto vreme, emituju gostovanja predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića.

„Potrebno je Vučiću izvući ispod nogu hoklicu zvanu mediji. Zamislite njegov duel sa mnom ili sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem, zamislite duel ministra odbrane Aleksandra Vulina i potpredsednika Narodne stranke i bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije Zdravka Ponoša… Mi samo to tražimo, ništa drugo, nikakvo favorizovanje“, rekao je Kovačević.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.