Marko Djurišić (UDS): U Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, ali ćemo izaći na njih

Prvi kandidat na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Marko Djurišić, izjavio je da je posao političara da budu ispred gradjana i da se bore za njihove izbore i na izborima i u institucijama.

Kako se navodi u današnjem saopštenju UDS, Djurišić je naveo da su izbori prilika da se promeni vlast i da je, bez obzira što ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, obaveza poltičara da ne odustaju od borbe za bolji život gradjana.

“Izbori su prilika da se promeni vlast. I bez obzira što danas u Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, posao političara je da budu u prvom redu borbe, da budu ispred gradjana, i da se na izborima i u institucijama bore za njihove interese”, rekao je on.

Djurišić je objasnio da UDS izlazi na takve izbore da bi gradjani imali za koga da glasaju, a to su oni koji su spremni da budu u prvom redu borbe za promenu vlasti i koji znaju kako se to radi.

“Zato lista Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore, kako bi poslala gradjanima dobru vest – da ne odustajemo kada je teško”, kazao je Djurišić, koji je i jedan od lidera organizacije “Srbija 21”.

Kako je rekao, UDS gradjanima nudi pravu alternativu vlasti, koja će Srbiju vratiti na put evropskih integracija i zajedno sa njima izgraditi demokratsku, gradjansku i modernu Srbiju.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvodjanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Gradjanskog demokratskog foruma.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.