Naslovne strane za četvrtak, 12. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama najviše pišu o poseti predsednika Češke Miloša Zemana Srbiji i o uticaju koji će smena Džona Boltona sa mesta savetnika za nacionalnu bezbednost SAD imati na mogućnost podele Kosova.ALO    “Češka pokreće talas povlačenja priznanja Kosova u Evropi”, o poseti predsednika Češke Miloša Zemana Beogradu. “Tri i po godine nakon ubistva, Jelenin suprug pred sudijom”, počelo sudjenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

BLIC    O rezultatima novog istraživanja javnog mnenja u tekstu “SNS i dalje ubedljiv, još samo tri liste preko cenzusa”. “Marjanović pred licem pravde”, počelo sudjenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović za koje je optužen njen suprug.

VEČERNJE NOVOSTI    Pod naslovom “Priznanje Kosova ide na proveru” o najavi češkog predsednika da će pred institucijama svoje zemlje pokrenuti pitanje povlačenja priznanja nezavisnosti Kosova. O uticaju smene Džona Boltona sa mesta savetnika za nacionalnu bezbednost SAD, na rešavanje pitanja Kosova u tekstu “Trampov otkaz Boltonu ne gasi opciju podele Kosova i Metohije”.

DANAS    “Opozicija da raskrinkava zločinačku vlast Vučića i njegove klike”, kaže za list lider Nove stranke Zoran Živković. “Luksemburg platio put premijerkinoj partnerki”, predsednica Vlade Srbije u društvu svoje partnerke boravila u zvaničnoj poseti Luksemburgu.

INFORMER    “Banda šef policije i Čume kao braća rodjena”, bivši načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović sastao se sa Ljubišom Buhom čim je Buha izašao iz zatvora. “Zeman: Pokrenuću proceduru da Češka povuče priznanje Kosova!”, najavio češki predsednik Miloš Zeman.

KURIR    Pod naslovom “Kosovo vode zločinci”, list prenosi izjave predsednika češke Miloša Zemana nakon susreta sa predsednikom Srbije Aleksadrom Vučićem u Beogradu. “Počelo sudjenje decenije”, o početku sudjenja za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

POLITIKA    Pod naslovom “Članovi DVT: Na rodjendanu tužioca bile su i sudije, ne poznajemo ostale goste” o prisustvu osobe iz kriminogene sredine na proslavi rodjendana člana Državnog veća tužilaca. “Srpski vojnici na vežbi raketnih jedinica PVO u Rusiji”, pripadnici VS na poligonu Ašaluk u Astrahanskoj oblasti učestvuju u uvežbavanju posluga na sistemima S-400 i Pancir. “Zeman će ispitati mogućnost povlačenja priznanja Kosova”, o susretu predsednika Srbije i predsednika Češke.

SRPSKI TELEGRAF    “Kako se Zoran branio za ubistvo Jelene”, počelo sudjenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović. “Kosovom vladaju zločinci”, rekao je predsednik Češke Miloš Zeman.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.