Naslovne strane za nedelju 1. decembra 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od 1. decembra najčešće pišu o špijunskoj aferi, nameskoj industriji i izmeni Krivičnog zakona koji stupa na snagu, a kojim se uvodi doživotna kazna zatvora za silovatelje i ubice dece.

KURIR    “Roditelji monstrumi”, list piše o slučajevima porodičnog nasilja nad decom koji su se završili tragično, “Puč u DS”, o dešavanjima na gradskom odboru Demokratske stranke.
BLIC    “Luka Modrić plaćao hrvatskog špijuna u Srbiji?”, list piše o špijunskoj aferi.

ALO    “Hrvati, vidimo se na EURO 2020!”, list piše o tome da bi se na fudbalskom prvenstvu kontinenta, ukoliko se Srbija na to takmičenje plasira posle baraža, sastale i reprezentacije Srbije i Hrvatske koja je osigurala učešće. 

VEČERNJE NOVOSTI    “Vojne fabrike meta jer nišane milijarde dolara”, o namenskoj industriji. “Doživotna robija za ubistvo i silovanje”, od 1. decembra stupaju na snagu izmene Krivičnog zakonika.

POLITIKA    Pod naslovom “Tajne igre moći iza zatvorenih vrata” list objavljuje temu broja o tome kuda ide Evropska unija. “Naše doba nije naklonjeno herojima”, kaže scenarista Siniša Pavić. List piše da kazna doživotnog zatvora danas stupa na snagu.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.