Naslovne strane za petak, 23. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 23. avgust, pišu o napadu na Srbe kod Knina, o najavljenoj izgradnji auto-puta od Novog Beograda do Surčina, o zabrani ulaska u Ukarijinu srpskom glumcu Milošu Bikoviću, o uspehu fudbalskog kluba Partizan u takmičenju Lige Evrope i drugim temama.ALO    “Prijem u Žandarmeriju prolaze samo najbolji” o obuci i prijemu u jedinicu Žandarmerije.

BLIC    “Bikoviću ne daju u Ukrajinu zbog ‘Medje'” o zabrani ulaska u tu zemlju srpskom glumcu Milošu Bikoviću. “Hrvatski huligani pretukli Srbe jer su gledali Zvezdu” o incidentu kod Knina.

VEČERNJE NOVOSTI    “Tukli Srbe i urlali ‘Bežaćete opet na traktorima’ ” o napadu na Srbe u kafiću kod Knina. “Neće biti gužve pred šalterima” o obnovljenoj ‘Palati pravde’.

DANAS    “Za astronomsku cenu ‘krive’ biciklističke staze” o ceni izgradnje deonice auto-puta “Miloš Veliki” od Novog Beograda do Surčina. “Djilas: Strancima opozicija u parlamentu treba kao ikebana”, intervju predsednika Stranke slobode i pravde.

INFORMER    “Podela nije opcija” o nedavnoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u.

KURIR    “Suma i Tošić doneli nadu za crno-bele”, Partizan pobedio norveški tim sa 2:1, “u teškoj borbi sa Moldeom pronašao način da u revanšu za sedam dana ponese malu prednost”.

POLITIKA    “Više pokušaja vantelesne oplodnje o trošku države”, saznaje list. “Za kilometar auto-puta Novi Beograd Surčin osam miliona evra” o ceni deonice auto-puta “Miloš Veliki” koji će ukupno koštati 63 miliona evra.

SRPSKI TELEGRAF    “Linčovali srpsku decu zbog Zvezde” o napadu na Srbe u kafiću u Uzdolju kod Knina.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.