BETA

Naslovne strane za utorak 8. avgust

Naslovne strane za utorak 8. avgust


Politika
| 08.08.2023

|
access_time
08:20

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o stavu ministarke zdravlja Danice Grujičić u vezi dobijanja bolovanja i o dešavanjima u Narodnoj stranci.

ALO – “Stranku mi je pocepao Đilas”, list prenosi izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića povodom izlaska dela funkcionera i članova iz te stranke.

BLIC – “Bura zbog bolovanja, jedni lažiraju, drugi izbegavaju”, o najavi ministarke zdravlja Danice Grujičić, u vezi dobijanja bolovanja. “Srbi dolaze zbog virusa ali i ježeva”, kaže omiljeni grčko-srpski lekar na Halkidikiju.

VEČERNJE NOVOSTI – “Putnici ostali i bez novca i bez mora”, o novosadskoj turističkoj agenciji “Siti travel”. “Kad let zakasni, odštetu zaboravi”, o kategoričkim odredbama domaćeg zakonodavstva.

DANAS – “Skraćenje bolovanja šteti i pacijentima i doktorima”, o reagovanjima na rigoroznije dobijanje bolovanje koje predlaže ministarka zdravlja Danica Grujičić. “Vučić, kao Slobodan Milošević polako izoluje Srbiju”, kaže direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov.

INFORMER – List piše o dešavanjima u srpskom fudbalu “Luka Jović se vraća u Zvezdu”.

KURIR – “Bolovanje”, list piše o predlogu zakona kojim se uvode stroži standardi za otvaranje bolovanja.

NOVA – “Na bolovanje će ići samo ko mora”, o najavi ministarke zdravlja Danice Grujičić u vezi dobijanja bolovanja. “Crvene linije Jeremića i Aleksića”, o tome šta je dovelo do novog cepanja Narodne stranke.

POLITIKA – “Dveri su se dokazale kao opoziciona stranka”, kaže lider Dveri Boško Obradović. “Podele u Narodnoj stranci jače od poziva na jedinstvo”, o dešavanjima u Narodnoj stranci.

SRPSKI TELEGRAF – O izlasku dela članova i funkcionera iz Narodne stranke “Aleksić umislio da je Karađorđe”.

Teme