Novica Antić neće bojkotovati izbore kao građanin, traži da to bude obaveza, a ne biračko pravo

Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić rekao je u svojoj kratkoj izjavi za komentarpress.net da on kao građanin nikada neće bojkotovati izbore i da se zalaže da izlazak na izbore bude obaveza, a ne samo biračko pravo.

Foto: Media centar

– Zalažem se da izlazak na izbore bude obaveza, koja će se prekršajno kažnjavati u slučaju da građani ovu obavezu ne ispune. Građani imaju pravo, a i dovoljno razloga da budu ljuti na političare i političke stranke. To mogu da iskažu na izborima. Jednostavno precrtaju listić. Zar to nije snažna poruka političarima – rekao je Novica Antić, prenosi komentarpress.net

On ocenjuje da na političkoj sceni nije nikad bio bolji trenutak za nove ljude.

– Vreme je za nove ljude na političkoj sceni. Mislim da nikad nije bio bolji trenutak za nove ljude u političkoj borbi – kaže Novica Antić I dodaje da postoji mogućnost da će oformiti grupu građana s kojom će učestvovati na predstojećim izborima i na republičkom i na lokalnim nivoima.

– Ako me ne vrate na posao, postoji mogućnost da sa svojom grupom građana izađem na izbore, jer radnici, seljaci i vojni veterani treba da imaju nekog ko će ih zastupati u parlamentu – zaključuje Novica Antić.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.