Stefanović u Knjaževcu: Država će nastaviti da investira u istok Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je u Knjaževcu da će država nastaviti da investira u istok Srbije i da danas, zahvaljujući dobrim ekonomskim osnovama, može da ulaže u infrastrukturne projekte i bori se za bolji životni standard građana, saopštio je MUP.

Foto: MUP

„Država će nastaviti da investira novac u razvoj ovog kraja. Hoćemo da ljudi ovde stvaraju porodice, da se zapošljavaju i da od plate mogu pristojno da žive. Od 2012. godine u Knjaževcu je mnogo urađeno na smanjenju stope nezaposlenosti, što je svakako jedan od ključnih zadataka i poslova koje država ima“, rekao je Stefanović nakon sastanka sa predsednikom opštine Knjaževac Milanom Đokićem.

Stefanović je prilikom obilaska Policijske stanice Knjaževac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima te stanice i Policijske ispostave Stara planina, istakao da je stanje bezbednosti u tom kraju na visokom nivou.

On je najavio da će pripadnici Policijske ispostave Stara planina dobiti novo vozilo, kojim će i tokom zime moći da obavlja patrolnu delatnost, kao i da je sa predsednikom opštine Đokićem razgovarao o mogućnosti da lokalna samouprava zajedno sa Policijskom upravom izgradi montažni objekat u kome će na Staroj planini policija biti smeštena tokom zimskog perioda.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.