Velimir Abramović i Goran Potkonjak na izvoru misli

Posted on : 11/30/-0001
Views : 509
  
Embed Code

Velimir Abramović i Goran Potkonjak u Beogradu na Vodi pa sve do unverzuma, svesti i spoznaji boga… a to nije tek ništa šta je sve u pozitivnoj energiji, vibraciji i frekvenciji ljubavi

Related posts

2 Comments

 1. Janez Novak

  Nevjerovatno.
  Javašluk do kraja
  Tesla je bio iznad UMa i svijesti čovjeka iz “matrice”, ali nevjerovatno, da ljudi ovako raspravljaju kao bebe ili kafanđije.-
  Postoji Bog u različitim religijama i sa jako etičkim i moralnim definicijama.
  Čovijek, koji tumači boga iznad svih religija i postulata jest kao dijete, koje objašnjava kako bi se njegovi roditelji morali ponašati.
  Nerazumljiv mi je Abranmovič koji nije shvatio, da je Blavatcka samo proejktil velike vladavine, koje nam slijedi. Znamo, da je teozofija fenomenalno definirala istinu iznad religije in podignula je na nivo masona i Lucifera.
  Znamo, da je Ana Besant vodila reviju Lucifer, Olcot je bio veliki mason a Krišnamurti lider teozofije ili njen avatar, kojeg je otkrio Vidviti Ledbiter, je shvatio manipulaciju i izašao iz teozofije, koja se hrani drvom života i želi sastaviti grijeh sa bezgrešnim.
  Nažalost stalo mešaju Nikolu Teslu sa “ovozemaljskim” doktrinama.
  Ovo je javašluk, bez prave konstrukcije i filozofije, koja bi bila izjednačena sa religijom ili tumačila put nad religijom!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.