Zajednička ponuda Mobi banke i Telenora: Povoljniji tekući račun i još više interneta

Kompanija Telenor i Mobi banka pokrenuli su zajedničku platformu “Sjajan spoj” koja će omogućiti posebne pogodnosti zajedničkim klijentima – uz veće uštede i još više saobraćaja, saopšteno je danas.
Korisnicima je u okviru ponude na raspolaganju dodatni gigabajt besplatnog interneta, 50 odsto popusta na održavanje tekućeg računa, ali i još povoljniji kurs u onlajn menjačnici Mobi banke za iznose do 3.000 evra.

Kako se navodi u saopštenju Telenora i Mobi banke, “Sjajan spoj” je rezultat još čvršće njihove povezanosti i predstavlja nastavak veoma uspešne saradnje na projektu kupovine mobilnih uredjaja na kredit, koja traje gotovo šest godina.

“Krediti za kupovinu mobilnih uredjaja predstavljaju okosnicu naše saradnje sa Telenorom, ali naša veza ovim projektom postaje još dinamičnija. Delimo viziju našeg zajedničkog vlasnika PPF grupe i uvereni smo će ovaj projekat biti uspešan kao i prvi, zahvaljujući kome smo kreditirali kupovinu više od pola miliona savremenih uredjaja u iznosu većem od 160 miliona evra. Kredit za kupovinu uredjaja na rate predstavlja neprocenjiv benefit za naše korisnike, gradjane Srbije, i veliki impuls razvoju digitalizacije u zemlji”, rekla je predsednica Izvršnog odbora Mobi banke Marija Popović.

Ona je zahvalila Narodnoj banci Srbije, koja “prepoznaje inovativne bankarske proizvode i na taj način podstiče rast i razvoj celog tržišta u interesu svih gradjana, i to uz visok stepen zaštite korisnika finansijskih usluga”.

“Saradnja Telenora i Mobi banke traje već nekoliko godina i pokazala se kao veoma uspešna. Banka je razvila niz inovativnih usluga na tržištu, poput plaćanja na broj mobilnog telefona ili imejl, transakcije na bankomatima bez korišćenja kartica i, jedna od poslednjih u nizu, plaćanje putem IPS QR koda. Očekujemo da će najnovija platforma ‘Sjajan spoj’ dodatno unaprediti iskustvo naših zajedničkih korisnika”, rekla je Izvršni Komercijalni direktor u Telenoru Saša Filipović.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.