BETA

Đukanović: Ovakva opozicija je super po SNS, ali to je loše za državu

Đukanović: Ovakva opozicija je super po SNS, ali to je loše za državu


Politika
| 13.08.2023

|
access_time
10:50

Poslanik i član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da srcem i dušom brani politiku predsednika Vučića na svakom koraku jer je ispravna i jedina moguća.

On je u intervjuu za Alo istakao i da ne vidi da u ponudi ima išta bolje, kao i da mu se čini da zadugo i neće biti.

“Ovakva gomila bezidejnih i krajnje netalentovanih opozicionih političara nije do sada viđena. Zaista, super su po Srpsku naprednu stranku, ali to nije dobro za državu. Ipak, moraš da imaš kud i kamo ozbiljnu opoziciju”, rekao je Đukanović.

Dodao je da su otvaranje obilaznice oko Beograda i najava ulaganja povodom organizacije specijalizovane izložbe EXPO 2027. stvari koje su obeležile leto i koje su na njega ostavile najjači utisak.

“Odmah su se javili dežurni kritizeri iz opozicione žabokrečine baš kao kod Domanovića u ‘Mrtvom moru’ da kritikuju i pre početka radova”, rekao je Đukanović.

Dodao je da je neobično od kada na čelu naprednjaka nije Vučić, ali da je sve to život.

“Odavno nisam preterano prisutan u stranačkom životu, pa i ne bih mogao da kažem kako sve to funkcioniše. Verujem u snagu SNS i imam ogromno poverenje u (lidera stranke) Miloša Vučevića. Od Novog Sada je napravio istinski Srpsku Atinu. Vodiće dobro i SNS”, zaključio je Đukanović.

Teme