BETA

Krkobabić (PUPS): Uvek smo spremni za izbore i ne bojimo ih se

Krkobabić (PUPS): Uvek smo spremni za izbore i ne bojimo ih se


Politika
| Izvor: Beta
| 06.10.2023

|
access_time
16:35

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrdnika i proletera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da je ta partija uvek spremna za izbore i da ih se ne boji.

“Tu smo zbog svih onih koji žive od svog tekućeg i minulog rada. Imaju svoju partiju – oni su ta partija i mi smo njihov glas. I u Pokrajini i u lokalnim samoupravama i u Republičkom parlamentu”, rekao je Krkobabić u Novom Sadu.

On je na skupu u tom gradu, u okviru Jesenjeg karavana PUPS-a pod sloganom “Pravedna preraspodela narodnih para”, kazao da se ta partija sprema za izbore, kao i da je uvek spremna za njih.

“Jer kad se boriš za velike, pravedne stvari nemaš čega da se bojiš. I naravno pobeda je tu”, naglasio je Krkobabić.

Krkobabić (PUPS): Uvek smo spremni za izbore i ne bojimo ih se

Potpredsednik PUPS-a Momčilo Čolaković istakao je da su zalaganja te partije za vrednosni stav da penzije prate plate, posebno zalaganje za 13. penziju i socijalnu – garantovanu penziju izuzetno dobro prihvaćena od penzionera Novog Sada.

Čolaković je kazao i da je ubeđen da će penzioneri Novog Sada “snažno podržati PUPS”.

Potpredsednik PUPS-a Vladimir Goati obrazložio je institute nove socijalne politike za koju će se ta partija zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom “Pravedna preraspodela narodnih para”, a to su socijalna – garantovana penzija i 13. penzija.

Krkobabić (PUPS): Uvek smo spremni za izbore i ne bojimo ih se

Skupu su se obratili članovi najvišeg rukovodstva – zamenik predsednika Hadži Milorad Stošić, potpredsednik partije i predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović, potpredsednik PUPS-a Stefan Krkobabić, predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski i predsednica ženske mreže PUPS-a Mira Jovanović.

Na skupu, kome su prisustvovali predstavnici 32 gradska i opštinska odbora iz sedam okruga Bačke, Banata i Srema, istaknuto je da je 130 opštinskih i gradskih odbora PUPS-a širom Srbije, akciono osposobljeno i da spremno ulaze u završnu fazu predstojećih izbora na svim nivoima.

Skupu su prisustvovali i potpredsednici partije Vladan Đukić, Krum Vasev, Dragan Marković Markoni, Stojan Bosić i Risto Kostov, potpredsednici izvršnog odbora Profir Rančić, i Dragan Stanojević Šumar, kao i članovi Izvršnog odbora Marko Marić, Vladimir Đurica, Snežana Petrović i Marija Nedeljković.

Krkobabić (PUPS): Uvek smo spremni za izbore i ne bojimo ih se

U radnom delu skupa izabran je predsednik i potpredsednici Pokrajinskog odbora PUPS-a, stalni sastav Pokrajinskog odbora i nadzorni odbor. Za predsednika izabran je ponovo Miroslav Španović.

Teme