BETA

Na Svetski dan fotografije EXIT podelio najupečatljivije momente sa ovogodišnjeg izdanja

Na Svetski dan fotografije EXIT podelio najupečatljivije momente sa ovogodišnjeg izdanja


Izložbe
| 19.08.2023

|
access_time
13:15

Svetski dan fotografije obeležava se 19. avgusta svake godine, preko 180 godina! To je dan posvećen slavlju i divljenju svakom aspektu fotografije: umetnosti, nauci i istoriji. Na današnji dan EXIT slavi svoj tim fotografa zahvaljujući kom je svaki momenat  Exitove revolucije ovekovečen, od njegovog nastanka 2000. do poslednjeg zvuka na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine. 

U živopisnom svetu muzičkih festivala, najposebnije, najšarenije i najemotivnije momente hvataju upravo fotografi. Zajedno, oni orkestriraju vizuelno remek-delo, i još važnije, neponovljive uspomene donose u materijalni svet i daju im večnost. Vezani zajedničkom strašću, njihov tim odlikuje prijateljstvo, dobro raspoloženje, i neverovatan avanturistički duh zahvaljujući kom uhvate trenutke iz onih perspektiva iz kojih nijedan posetilac ne može. 

Najupečatljivije fotografije koje su članovi  Exitovog foto tima izabrali, kao i njihova iskustva sa Exita možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala. Njihove fotografije su jedinstvena svedočanstva EXIT magije, ovo je EXIT foto tim 2023!

Teme