BETA

Naslovne strane za sredu 16. avgust

Naslovne strane za sredu 16. avgust


Politika
| 16.08.2023

|
access_time
08:25

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu 16. avgust 2023. pišu o mogućim beogradskim izborima, kao i da će tim psihologa od 1. septembra raditi sa decom u školi “Vladislav Ribnikar”.

BLIC – Fudbaler Aleksandar Mitrović karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji – “Posle SMS i Mitrović ode u šeike”, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da Zapad opet pritiska Srbiju zbog veza s Rusijom – “Putin kao izgovor za jači udar na Srbiju”. Ambasada Amerike donirala kamere za uniforme policajaca – “Kamere će biti deo uniforme”.

DANAS – List piše da Željko Mitrović koristi veštačku inteligenciju da bi obmanuo javnost – “Vlasnik Pinka falsifikuje izjave lidera opozicije”. Prošlo je sto dana od tragičnog događaja u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar – “Sto dana bez devet đaka i njihovog čuvara”

INFORMER – “Cene hrane počinju da padaju”, kaže ministra trgovine Tomislav Momirović.

KURIR – List piše o transferu fudbalera Aleksandra Mitrovića u klub “Al Hilal”, u tekstu pod naslovom “Bomba”. “Srećena sam što igram jake, posebne i autentične žene”, kaže glumica Jovana Stojiljković.

NOVA – I dalje nema raspleta u slučaju pogibije rudara – “Porodice stradalih rudara ljute zbog odluke tužilaštva”. Proširena lista onih koji zbog sprečavanja sukoba interesa moraju da podnesu imovinsku listu – “Podatke o imovini podnosiće i savetnici i šefovi kabineta”.

POLITIKA – Politika istraživala da li je opozicija spremna za izbore u Beogradu – “Želi li opozicija izbore u Begradu”. Beogradski univerzitet skočio na Šangajskoj listi i sad je između tristotog i trista pedesetog mesta – “Univerzitet u Beogradu najbolji na Zapadnom Balkanu”.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o cenama proizvoda, u dodatku pod nazivom “Potrošačka patrola”.

Teme