BETA

Naslovne strane za utorak, 1. avgust 2.023. godine

Naslovne strane za utorak, 1. avgust 2.023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od 1.avgusta najviše pišu o novim izborima u Srbiji, odnosima Srbije i SAD i poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Priboju.

BLIC – “Plaćaju privatne časove za buduće djake pravake”, piše list. “Superoluje uvek jure kroz Srbije”, o stavovima meteorologa.

VEČERNJE NOVOSTI – “Gondola od Zlatibora do Priboja”, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Priboju. “Penziju krckaju 17 godina”, o tome da jači pol kraće dobija penzioni ček od žena.

DANAS – “Pritisak SAD na Vučića jači nego pre”, piše list. List piše da novi format protesta “Srbija protiv nasilja” sa aktivnim učešćem poltičara traži čvrstu saradnju s gradjanima, u tekstu pod naslovom: “Izbori mogu da ispune zahteve protesta”

NOVA – ” Vlast bi izbore na svim nivoima, opozicija mogla da dobije Beograd”, piše list. “Skandal – liga”, o stanju u srpskom fudbalu.

POLITIKA – “Dokle će Srbi za SAD da budu “loši momci”, piše list o odnosima SAD i Srbije. “Gradnja puteva i veliko ulaganje u celo Polimnje”, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Priboju.