BETA

Obradović: Tepić sama sebe proglasila za predsednika Anketnog odbora

Obradović: Tepić sama sebe proglasila za predsednika Anketnog odbora

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović najavio je danas da će predložiti da predsednik Anketnog odbora za utvrđivanje istine o ubistvima u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” i okolini Mladenovca bude iz “državotvorne opozicije (NADA-Zavetnici-Dveri)”.

On je u objavi na Tviteru optužio potpredsednicu Stranke slobode i pravde i šeficu poslaničke grupe “Ujedinjeni” Mariniku Tepić da je “samu sebe proglasila za predsednika” tog odbora.

Obradović je napisao da “državotvorana opozicija ima osam narodnih poslanika i da će zatražiti podršku kolega iz Narodne stranke sa kojima zajedno imaju 40”, preneo je N1.

“Ovako izgleda jedna druga propaganda koja se nameće umesto Vučićeve. Sama sebe proglasila za predsednika Anketnog odbora koji još uvek ne postoji. Кako, sem ako nije u pitanju dogovor sa vlašću? Dosta više! Ni bivši ni sadašnji režim, ni Vučić ni Marinika! Hoćemo treći put i izbor”, napisao je Obradović.

Obradović je naveo i da su “kolege iz prozapadne opozicije već imale ovlašćenje za dve tačke dnevnog reda prethodne skupštinske sednice, što im je direktno vlast omogućila”.

“Ako sada dobiju i predsednika Anketnog odbora, nema više sumnje da rade u dogovoru sa vlašću, sa ciljem eliminacije Patriotskog bloka”, naveo je Obradović.

On je zapitao “dokle više ovaj ping-pong između vlasti i prozapadne opozicije”.

“Pazite, Marinika Tepić se već predstavlja kao predsednik skupštinskog Anketnog odbora za utvrđivanje istine o masovnim ubistvima 3. i 4. maja, koji još uvek nije ni formiran! Кo ju je izabrao na tu funkciju? Naprednjaci”, napisao je Obradović.