BETA

TikTok senzacija „Dobili ste Sema“ u prodaji

TikTok senzacija „Dobili ste Sema“ u prodaji


Kultura
| 27.07.2023

|
access_time
18:40

BETAPHOTO/OMS/VULKAN IZDAVASTVO

 Snažna ljubavna priča Dastina Taoa osvojiće srca domaćih čitalaca

Bestseler broj 1 Njujork tajmsa i najiščekivaniji roman godine po izboru sajta Goodreads Dobili ste Sema autora Dastina Taoa konačno je u prodaji i na srpskom jeziku, u izdanju Vulkan izdavaštva. TikTok senzacija koja je očarala čitalačku publiku širom sveta, nosi snažnu priču o ljubavi.

U ovom nemogućem alternativnom svetu, vreme se kreće u drugom pravcu, polja su beskrajna, a tlo nikada nije bilo nestabilnije. Počinjem da gubim pojam o tome koji put vodi nagore a koji nadole, ali divan je osećaj što je neko ovde sa mnom. Neko ko može da vidi ono šta ja vidim i da mi kaže da ne sanjam. Ili možda sanjamo zajedno, nisam siguran. Ali to trenutno nije važno. Niko od nas ne želi da se probudi iz ovoga.

Džuli je već isplanirala svoju budućnost: napustiće gradić u kojem je odrasla, zajedno sa svojim dečkom Semom. Čeka ih koledž, ali pre toga planiraju da provedu čarobno leto u Japanu. A onda se u trenu sve menja. Sema više nema. Tuga navire sa rušilačkom snagom, a Džuli daje sve od sebe da zaleči duboke rane na srcu kako jedino ume.

Baca sve stvari koje je podsećaju na Sema, čini sve da ga zaboravi. Ali kada u godišnjaku pronađe poruku koju joj je Sem ostavio, uspomene se vraćaju na površinu. Nadajući se da će čuti njegov glas barem na snimku govorne pošte, ona bira njegov broj. A Sem se javlja.

Sada kad joj je sudbina dala drugu priliku da se oprosti sa njim, Džuli shvata da više ne može bez njegovog glasa. I sa svakim pozivom, sve joj je teže da kaže zbogom. Zar je toliko pogrešno što ne želi da se odrekne nemoguće ljubavi?

Kroz snove i sećanja protkan je Džulin bolan život dok sunce nastavlja da izlazi i zalazi i približava se matura. Ona zna da na kraju mora da pronađe svoj put bez Sema, ali jednostavno ne može da izgovori reči koje će prekinuti vezu između njih. I Sem i Džuli su svesni da njihovo zajedničko vreme ističe i da telefonski pozivi neće trajati večno.

„Zapanjujuće izuzetan debitantski roman. Prelepo.“ – Džulijan Vinters

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

Teme

Vesti u slikama

Šta drugi čitaju