BETA

Spirić (SSP): Leskovac nije igralište za političku promociju

Spirić (SSP): Leskovac nije igralište za političku promociju


Politika
| 25.08.2023

|
access_time
11:00

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac Jelena Spirić ocenila je danas, povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića novoizgrađenom stadionu Dubočica u tom gradu, da Leskovac nije samo igralište za političku promociju i snove.

Ona je navela da brige i problemi Leskovčana predsednika Vučića i gradonačelnika Gorana Cvetanovića “ne dotiču”.

U suprotnom meštani bi odavno imali magnetnu rezonancu koju nemaju, nova sanitetska vozila, jer je nekoliko postojećih u katastrofalnom stanju i obezbeđene druge zahtevane stvari bez kojih je lečenje otežano. Odlična je predsednikova najava o ulaganju u zdravstveni centar do 2025. godine, ali mnogo toga je u ovih 11 godina obećao građanima Srbije, pa nije ispunio”, navela je Spirić u saopštenju.

Ona je ocenila da, dok na stadionu ima novih stolica, u školama su stolice iz prošlog veka i za razliku od terena koji ima grejanje, u školama kotlovi ne rade dok se deca smrzavaju.

“Dok razmišljate o broju ljudi koji će održavati preskup stadion, a samim tim raditi bez plata zbog očekivanih velikih gubitaka, mogli ste posetiti i radnike koji su ostali na ulici dok ste Vi obećali nova zaposlenja u Džinsiju. Dok ste juče hvalili teren stadiona koji ima drenažu, mogli ste posetiti i poljoprivrednike koji čekaju odštetu od 134 miliona dinara zbog poplava i bujica”, poručila je Spirić predsedniku Vučiću.

Teme